Bersama Sujimy Mohamad


Anda kini boleh mendapatkan khidmat Sujimy untuk vlog atau menerbit kandungan video untuk syarikat, khidmat, acara atau produk anda. Vlog-vlog Sujimy Mohamad sudah mencapai jutaan penonton di rantau ini. Berikut adalah beberapa contoh kandungan yang boleh diterbitkan dan diedarkan di lelaman FB pagenya:

 • CERITA SEBENAR (PESANA AWAM)
  view ⬈
 • REVIU ATAU PROMOSI PELANCUNGAN
  view ⬈
 • MENDEKATKAN PRODUK DI DALAM VLOG
  view ⬈
 • RANCANGAN LIVE DI MEDIA SOSIAL / MULTI-CAMERA
  view ⬈

Sujimy sit

Saya suka bertemu sesiapa saja! Sebab itulah saya gemar memberi ceramah kepada sekolah-sekolah, badan-badan, persidangan, seminar dan kumpulan khusus yang ingin mengetahui tentant perkembangan media umum dan media sosial dan bagaimana kita boleh menggunakan kandungan video di media sosial dengan berkesan dan bertanggungjawab.

Saya menganjurkan bengkel-bengkel vlog, penerbitan video & kandungan media sosial untuk peserta dewasa, profesional dan juga para pelajar. Saya gear mengongsi ilmu agar anda boleh meraih manfaatnya daripada 30 tahun pengalaman media & penerbitan yang sudah saya lalui.

Saya juga memberi khidmat konsultasi media sosial kepada syarikat-syarikat yang ingin memasarkan usaha & produk kepada masyarakat Melayu/Islam di rantau ini. Saya ada bengkel media sosial khusus untuk syarikat-syarikat atau badan-badan yang ingin melatih para pegawainya menerbitkan sendiri kandungan video untuk kegunaan media sosial. Ini bermakna anda boleh menjimatkan wang dan perbelanjaan dalam mendapatkan usaha untuk mempromosikan khidmat, produk atau acara syarikat anda di media sosial.

Untuk keterangan lanjut atau mendapatkan khidmat saya dalam menghasilkan vlog, copywriting, suara latar, bengkel media sosial, lengkapkan borang pertanyaan di bawah: